SCHWARZKOPF IGORA ROYAL

11-03-2021 13:36
SCHWARZKOPF IGORA ROYAL
 

Bu içeriğimizde profesyonel boyalar arasında belki de en iddialı konumda bulunan Schwarzkopf İgora Royal saç boyasından bahsedeceğiz. 


Schwarzkopf Professional bünyesinde bulunan en önemli boya markası İgora Royal, güçlü beyaz kapatma özelliği ve renk kalıcılığı konusunda sizlere eşsiz bir deneyim yaşatır. 


Profesyoneller için renk uzmanları tarafından geliştirilen İgora Royal, yüksek çözünürlüklü renkleri ile zorlayıcı durumlarda bile en üst seviyede güvenirlik sunar. 


İgora Royal saç boyası, özenle geliştirilmiş formülü ile saçınıza zarar vermeden maksimum verimi almanızı ve içerdiği mikro partiküller sayesinde saç renginizin uzun süre korunmasını sağlar.


OKSİDAN SEÇİMİ


Oksidan seçimi saç boyama işleminde boya kadar önemli bir etkendir. Hangi marka oksidanı tercih ettiğiniz kadar oksidanınızın derecesi de bir o kadar önem taşır. Oksidan seçiminde en kolay yöntem, kullandığınız saç boyasının markasıyla aynı olmasına dikkat etmenizdir. Bu bakımdan Schwarzkopf Igora Royal Oksidan çeşitleri Igora Royal boyalar için maksimum fayda sağlayacaktır.


SCHWARZKOPF IGORA ROYAL SAÇ BOYASI NASIL HAZIRLANIR?


Metal olmayan bir kap içerisinde 1-1 orana dikkat ederek boya ve oksidanı 3 dakika boyunca karıştırınız. Saçınızın yıkanmamış ve kuru olmasına dikkat ediniz. Daha sonra diplerden saç uçlarına doğru boyama işlemini gerçekleştiriniz. Saçınızda 35-45 dakika arası beklettikten sonra ılık ve bol su ile iyice durulayınız.


-Dip Boyama İşlemi


Hazırlanmış olan Igora Royal boya karışımını saç diplerinize bolca sürdükten sonra 35-45 dakika bekleyiniz. İşlem sonunda ılık ve bol su ile durulayınız.


-Beyaz Kapama İşlemi


Saçlardaki beyaz oranınız %50 orana ulaşana dek seçmiş olduğunuz boya rengi ile oksidanınızı aynı oranda ‘1-1’ karıştırarak uygulayabilirsiniz.

Saçınızdaki beyaz %50 oranını geçmiş durumda ise ana renkleri boya karışımınızın içerisinde kullanmanızı öneririz. Saçınızı boyamak için seçtiğiniz ve kap içerisinde koyduğunuz 60 ml. boyanızın içerisine uygun ana renklerden 60 ml. daha eklemelisiniz. 120 ml. boya karışımınızın içerisine 100 ml. oksidan ekleyerek beyaz kapatma işleminizi daha kusursuz şekilde gerçekleştirme imkanı yakalamış olursunuz.

 

Uzun süreli kalıcılık ve üstün beyaz kapama konusunda hassassanız İgora Royal saç boyasını kesinlikle denemelisiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.