BC BONACURE SAÇ BAKIMI

16-12-2020 10:32
BC BONACURE SAÇ BAKIMI
 
BC BONACURE 
 

Schwarzkopf Profesyonel 120 yıllık mirasıyla, iddiasız ve naif saçları ön plana çıkaran ileri teknoloji saç bakım deneyimi sunuyor: BC Bonacure.


BC Bonacure Nedir?

İnovasyona olan bağlılığımız ile, BC Bonacure bakım serisi alt seriye özel cilt bakımından ilham alan içerikler ve devrimsel Micellar Teknolojisi ile müşteriye evinde bile, salonda yapılmış gibi güzel saçlar sunuyor.

 
BC Bonacure ile neler yapabilirsiniz?

Geniş BC Bonacure ürün yelpazesi kuaförlerin müşterilerinin saçlarını güvenilir bir yaklaşım ile dönüştürmelerine imkan veriyor. Profesyonel salon danışmanlığı ve servisinin yanı sıra evde uygulanabilecek çözümler ile de her türlü saçın ihtiyacını karşılayarak hem kuaförlerin hem de müşterilerin güven kazanmalarını sağlıyor.
 

Bu kadar önemli olan nedir?

BC Bonacure'un özel içerikleri, ürün dokuları ve yeni kurtarıcı ürünleri ile kuaförler, her müşterinin saç ihtiyacı için özel olarak geliştirilmiş salon bakımını yalnızca 10 dakikada sağlayabilecekler!


Farklı saç türlerine uygun olan BC Bonacure, en iyi ve ve en yeni cilt bakımı teknolojilerini, alt türe özel biçimde sunuyor: 

BC Peptide Repair Rescue – Yıpranmış saçlar için
BC Hyaluronic Moisture Kick – Normal, kuru, dalgalı veya kıvırcık saçlar için
BC Q10+ Time Restore – Olgun saçlar için
BC pH 4.5 Color Freeze – Boyalı ve röfleli saçlar için
BC Collagen Volume Boost – İnce ve normal telli saçlar için 
BC Keratin Smooth Perfect – Kalın telli ve kabarık saçlar için

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.