KERATİN NEDİR?

28-01-2022 15:36
KERATİN NEDİR?
 
KERATİN NEDİR?
KERATİN BAKIMININ SAÇLARIMIZ İÇİN ÖNEMİ VE FAYDALARI
 

Keratin, epidermisin yüzey tabakasının ve deri uzantılarının (tırnak, vücut kılı, saç) temel bir proteinidir. Koruyucu rolü vardır ve UV ışınları gibi dış etkenlere karşı savaşır. Keratin saç telinin sağlığı için gereklidir. Bu nedenler gerektiğinde saça keratin takviyesi yapılması önemlidir.


Keratin bakımı;


Keratin bakımı doğru uygulandığında saçın sağlıklı yapısına kavuşmasını sağlayan, kırık uçları onaran, elektriklenmeyi önleyen ve saçın parlaklık kazanmasına yardımcı olan bir uygulamadır. 


Keratin maddesi saçı sardığı için incelen saç tellerini kalınlaştırır ve pürüzsüz bir hal almasını sağlar. Keratin uygulamasının etkisini kaybetmesi halinde gereken bakım tekrar sağlanmalıdır ve tuzsuz şampuan ve keratin içerikli bakım ürünleri ile daha kalıcı bir bakım oluşturulmalıdır.


Keratin bakımı ve keratinli diğer saç bakım ürünleri saçların yapısını güçlendirmek ve saçların sağlık yapısını korumak için uygulanır. Keratin bakımı saçların üzerinde canlılık, parlaklık ve onarım gibi etkilerini hemen gösterirken keratin içeren saç bakım ürünleri saçların sadece güçlü yapısını korur ve saçların canlı görünmesini sağlar.


Keratin bakımının faydaları;

 

boya ve kimyasallardan yıpranmış ve matlatmış saçlarınızı onarır ve bakım yapar.

Saçlara parlak ve dolgun bir görünüm kazandırır.

İncelmiş saç tellerinizi kalınlaştırır, saçlardaki kırılmaları ve kopmaları durdurur.

Saçı sağlıklı uzamasına yardımcı olur.

Elektriklenme ve kabarmayı durdurur, sakinleştirici bakım sağlar.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.